Kesoplättar

image

Tänkte dela med mig av nya favoritmaten, Kesoplättar. Fast nu sist gjorde jag det som pannkaka istället, använde min lilla från Ikea och den var perfekt.

250g keso
2 ägg
1 msk fiberhusk

Blanda ihop och låt svälla ca 10 minuter, stek i rikligt med smör.
Jag äter med grädde och hallon, men kanelsmör är också gott att ha på!

6 kommentarer

  1. Kanelsmör låter supersmaskigt……. Hur gör du det, är det så enkelt som det låter? För övrigt tack för att du delar med dig av ditt liv 🙂 din blogg är den första jag läser när jag vaknar…

    • Lika enkelt som det låter…Har kommit på ett ännu enklare sätt tom och det är att lägga på en klick smör (på det man ska äta) och sen pudra kanel över..

  2. Tack för receptet, det var supergott, helt klart en ny favorit!

  3. Hej Josefin!
    Jag tyckte receptet lät gott, men misslyckades totalt, jag fick inte ”ihop” plättarna (nu gjorde jag en stor ”plätt” i en liten stekpanna) så det gick inte att vända dem, är det något speciellt man måste tänka på?

    Annars vill jag bara tacka för en bra blogg, jag är ny på LCHF och jag lär mig väldigt mycket av dina inlägg!!

  4. Supergod pannkaka! Jag verkligen älskar pannkakor å nu kan jag äta det med gott samvete igen =)

  5. Fantastiskt gott! Jag gjorde dock en ”matigare” variant kryddat med bl a cayenne, paprika och vitlök, och sen åt jag tonfisk till! Mums! Varianter av dessa blir definitivt ett återkommande moment i mitt kök! 🙂 Tack för en jättetrevlig blogg!

Kommentarer är stängda.