Som så många önskat, receptet på mina lunch on the go rullar som man naturligtvis fyller med vad man vill. Brukar göra dessa som frukost också men då med lite mindre/annan fyllning.
2 ägg
1 msk grädde
1/2 msk fiberhusk
Blanda ihop, låt svälla och stek!
Oj de såg väldigt goda ut. Vad har du i dem till frukost? Smör och ost eller? Vad smakar de som? Ska absolut testa.
Ost/skinka eller Brie/salami för det mesta
Åh wow! Det där lät ju busenkelt och supergott. Tack 🙂
Jag läste förresten din artikel i den nya tidningen mat & hälsa. Du är grym!
kan man förbereda dessa kvällen före, och sedan äta dem till lunch? eller blir de soggiga?
Godare när man gör dom samma dag tycker jag men jag förbereder för att det ska vara smidigt.
De er jo så tynne, skal også forsøke å lage slike, takk for oppskrift!
Maria
Hej,
Är en nytillkommen läsare (tack vare Mat & Hälsa). Har ännu bara kikat runt lite men din blogg tilltalar mig mycket. Började med LCHF i måndags och det känns bara bra, plus i kanten att det redan är – 2kg på vågen… En rolig kickstart 🙂
Jag blev riktigt sugen på att testa dina wraps när jag ser dina bilder… Blir att göra i helgen…
Kommer definitivt fortsätta läsa och få mer inspiration…
Tack!!
// Linda
Tack för bra tips jag har matlåda nästan varje dag det där blir ju perfekt 🙂
Hej! Var på kostrådgivning för en vecka sen (Lchf) hon tipsade om din länk!! Är ”nybörjare” o kommer absolut använda mig av din blogg som inspiration!! KAn man frysa wrapsen? Anna
Hur många wrap blir det? Din ser så tunn och fin ut min blev bara en tjock omelette…. Ska man kanske göra två på en sats?
Jag hittade din blogg för ett tag sen, mycket bra :o) Blir inspirerad!
Gjorde de här wrapsen idag på skolavslutningens picknick, hade färskost med pepparrot, ruccola och hamburgerkött, super gott!!!
Tack för ett kanonrecept, du har underlättat sommarens utflykter :o)
Keep up the good work!
Jenny i Gävle
se där jag, nu hittade jag receptet 🙂 (kommenterade några inlägg över och undrade)
detta testas nu på direkten, ska bara kila ner till affären och köpa lite gott att ha i först 😉