Älskade te

Detta bildspel kräver JavaScript.

I helgen när jag var på Allt för hälsan mässan provade jag en ny tesort, Pukka och jag fastnade direkt. Ångrar mig nu i efterhand att jag inte köpte fler sorter men ska nog beställa från deras hemsida snart. Köpte den med kanel och lakrits, verkligen kanongod!

Annonser

20 Comments

 1. Hej. Jag hittade hit genom kostdoktorn som har länkat till din blogg. Lägger direkt till favoriter. 🙂
  Ska absolut testa knäckebrödet som var recept på nedan, såg supergott ut!

 2. Hej! Spännande blogg! och vilket jäkla framsteg!!!! Helt otroligt va undebart! Kommer börja följa din blogg nu, verkar givande:) kram!

 3. En mycket vacker blogg! Och kul att du visar lite te-sorter. Jag testar också gärna olika goda smaker på te så blir det lite festligare fika nu när alla kakor och bullar är borta från menyn!

 4. Hej
  Vilken otrolig resa du gjort!! Verkligen starkt gjort! Jag har ätit LCHF i snart ett år och upptäckt alla dess fördelar! Jag mår otroligt mycket bättre med denna kost och blivit 15 kilo lättare. Har alltid haft problem med att hålla vikten och det har faktiskt räckt med att titta på smörgåsar för att gått upp i vikt. Jag är helt övertygad om att vi alla människor är olika känsliga för just kolhyderater. Jag är mamma till två tjejer, 9 och 13 år. Den stora tjejen har oxå svårt att hålla vikten och är nu idag lite överviktig. Hon ville själv prova lchf efter sommaren då hon såg hur det gick för mig och hennes far men det funkade ca en vecka sen tyckte hon mest synd om sig själv att hon inte fick äta pasta o ffa bröd. Tycker du att hon är för liten el ska hon få lösa detta själv när hon blir äldre? Samtidigt så vet jag att hon lider och att hon skulle vilja vara mindre men det är ju svårt att tvinga någon. Förövrigt tycker jag inte att hon äter mycket mat el dålig mat som snabba kolhyderater och socker. Hom vet vad jag tycker om sånt!
  Vill så gärna hjälpa henne!! Jag följer förövrigt Monique och kostdoktorn varje dag. Det de gör är fantastiskt!! Kul att du börjat blogga och sidan är jättefin. Lycka till med allt! Nuhar jag fått en sida till att följa!!
  Kram från Anna W

 5. Hej! Har precis hittat till din blogg via kostdoktorn.se och det är fantastiskt att få ta del av din historia och se dina bilder. Du var fin innan viktnedgången men det strålar verkligen om dig nu!
  Jag hoppas att få göra en likadan ”resa” som dig. Jag (26år, rund hela livet) har ätit LCHF till och från i 3 år, det har inte gått så fantastiskt bra för mig som för dig. Första året gick jag ner ca 22kg och sedan upp igen och sedan ner igen och nu ligger jag på ca 20kg minus men behöver gå ner ca 20kg till. Jag känner mig väldigt inspirerad av dig och ska följa din blogg och jag hoppas jag kommer få ännu mer inspiration och tips!
  Ha det gott!

  • Vilken resa du har gjort, och tänk att du kan klara av det igen för att du har redan gjort det. Pepp, pepp och lycka till

 6. Jag blir så glad av att läsa din blogg! Ju fler LCHF bloggar, desto mer reklam för den rätta kosten.
  Jag undrar vad du har i din smoothie mer än kokosmjölk? 🙂
  Jag är 26 år & håller på att försöka sluta med ett livslångt sockerberoende & peppas av alla duktiga människor där ute. Du inspirerar andra!
  Stor kram!

 7. Vill börja med att gratulera dig till din bedrift! Jag var också på hälsomässan i helgen och Monique berättade om dig och din blogg. Jag äter oxå LCHF, inte för viktminskning men har blivit bättre i magen och fått ett jämnt blodsocker sen jag startade. Lycka till i fortsättningen!

 8. Hej! Jag såg inlägget hos Kostdoktorn om dig. Wow, grattis! Du strålar! Ser ut som hälsan själv 🙂

  Teet kan du köpa på de flesta hälsokostbutiker! Min favvosmak är Detox, den kan jag inte vara utan!

  Ha en toppen dag!

  Kram på dig!

  /Johanna

 9. Gratulerar av hela mitt hjärta! Härligt att Du lyckades …innan 50 års strecket!

  Ge mig tips är det kaffet som stoppar min viktnedgång? Drickr mycket kaffe, äter som lchf tipsat för övrigt?

  • kan inte tänka mig att kaffet skulle påverka viktnedgången om man inte dricker väldigt stora mängder. vet att Monique gjorde ett inlägg om detta på lifezone.se för ett tag sedan.

 10. Vilken resa du har gjort!
  Intressant att läsa och roligt att du delger oss. Tack! 🙂

 11. Hej! Vilken fin blogg Du gjort! Jättekul att läsa för en annan student som har hållt på med LCHF i 4 år 🙂

 12. WOW! Vad du har varit duktig! Jag kämpar också med vikten, men nu på ett gott och lätt sätt precis som du 🙂 Lchf is the shit!

 13. Hej Josefin,

  Jag blev så berörd av din historia så nu sitter jag härmed tårar i ögonen. Tack för att du delar med dig! Jag äter också LCHF-mat för att det gör mig friskare och friskare för varje dag.

  Kram!

  Cecilia

  ***********************************************************************************************************

 14. Hallå där! 🙂

  Grattis till nya bloggen och till ditt nya liv med LCHF.
  Alltid lika intressant att se före/efter bilder, om det så gäller viktminskning, renovering eller annat.

  Ha det gott!

 15. Läste om dig på Lifezone.se 😉

  Jättebra att du börjat blogga, det behövs verkligen upplysning om kost. Du är en jättebra förebild för unga!

 16. Hej!

  Hittade hit från Moniqes blogg.
  Vilken viktresa du har gjort, är imponerad!
  Jätteroligt att hitta nya sidor och bloggar om LCHF, alltid lika intressant. Och nya recept och ideer:)
  Jag ser fram emot att följa din blogg!
  Kram:)

 17. Hei, Josefin!

  Jeg fører teen i min Narvesen kiosk ”pressbyrå”. Si i fra om jeg skal sende deg noen stykker…

Kommentarer inaktiverade.