Ryggbiff med Coleslaw

Söndagens middag blev då ryggbiff med coleslaw och persiljesmör till, det satt riktigt fint efter en heldag på IKEA.Tallriken till vänster är min då min pojkväns och tillägget på hans tallrik är potatisgratäng, gjord på grädde för att hålla han mätt lite längre:)

Coleslawrecept:

 • 1/2 kålhuvud
 • 2 morötter
 • 1 rödlok
 • 2 dl creme freiche
 • 2 dl majonäs
 • salt, peppar och en vitklöksklyfta

Skiva allting tunt och blanda sedan ihop!

Annonser

3 Comments

 1. Hej Josefin! Är det inte jobbigt att din pojkvän äter kolhydrater? Vet inte om jag skulle klara det 🙂 Sen är det ju så att alla vinner på att äta LCHF, även om man inte är överviktig! Be han läsa på lite 😉 Tänkte tipsa om en ”potatisgratäng” som är LCHF! Recept finns på min blogg, http://veveskamp.wordpress.com sök i kategorin Helgmat. Supergott! 🙂 Kram Veronica

 2. Veronica, jag lagar min mat och han får äta, med pasta/ris osv. Men lagar han mat med mjöl i så får han stryk =)
  Grymt jobbat med 44 kg. Inspirerande!! Har gjort mig av med 7-8 på 4 månader nu, så har inte så långt kvar till 60 =)

 3. Nej inte jobbigt på det sättet att jag blir sugen på vad han äter utan mer jobbigt för att vi ibland får laga lite dubbelmat men sådant löser man. Att han inte har valt att äta LCHF fullt ut är hans val och det respekterar jag, likväl som att han respekterar att jag inte äter kolhydrater. Något som jag däremot ”ser till” är att han äter riktigt mat med färska råvaror, pulver och snabb är två ord jag har väldigt svårt för.

Kommentarer inaktiverade.