Träning

image

Bryter av tung och hård träning med lite simning och därefter bastu, egentid och njutning. Har även tagit med mig favorittvålen från body shop som luktar spiced pumpkin:)

Annonser

3 Comments

  1. Härlig blogg att läsa med en massa inspiration och tips. Följer också LCHF sedan några månader tillbaka och trivs superbra med det!

    / Denice

  2. Tack för härlig blogg, kikar in varje dag! En fråga, jag har tidigare tränat ganska mycket, i syfte att gå ned i vikt. Vikten har stått still men jag har alltid fått ett bättre flås och ork. Har alltid kunnat ta i, bli jättesvettig och utmana mig själv. På grund av olika orsaker har jag inte tränat så mycket det senaste halvåret. För ca 2 månader sedan började jag med LCHF och mår toppen!! MEN har börjat träna igen lite grann och det går fruktansvärt trögt. Orken finns inte, flåset är jättedåligt och det är som musklerna stramar och stretar emot. Jättekonstigt! Har du kännt det någongång? Äter jag för lite grönsaker (kolhydrater)? Orkade 25 min på crosstrainer och lite under medeltungt och det var jättetrögt hela tiden! Fick jätteträningsvärk av det lilla! Ibland undrar jag om jag har någon brist eller nåt? MVH/ Jenny

Kommentarer inaktiverade.