Veckomenyn

Återigen är Söndagen kommen och kommande vecka är matplanerad och klar. Att veckohandla är så otroligt smidigt, dels för att man alltid vet vad man ska äta, plus att det spar väldigt mycket tid att inte småhandla varje dag.

  • Tacopaj/Räk-champinjon-purjolökspaj
  • Fänkålssoppa med baconsmulor
  • Omelett med getost,oliver och lök
  • Ugnsstekt lax med broccoli och citronsås

 

5 Comments

  1. Jag har oxå börjat göra veckomeny igen, är ju så otroligt skönt!🙂

  2. Jag gör en deg på mandelmjöl, smör o ett ägg. Jag höftar alltid mängden men konsistensen ska vara som en vanlig pajdeg. Min sambo tycker det blir lite kolasmak o jag tycker det blir som en fullkornsdeg fast inte lika torr. Jag brukar även förhärdad den så att den får lite färg.

Kommentarer inaktiverade.