Vissa har fattat

Ny studie som Expressen skrivit ett litet inlägg till. Vissa har fattat det här med att äta lågkolhydratskost, det är inte bantning utan ett sätt att leva. Undrar hur lång tid till det tar innan fler människor upplever detta fantastiska sätt att leva…

Någon som läst denna bok?

Annonser

10 Comments

 1. Hej Josefin!
  Jag är en ny läsare på din blogg och tycker jättemycket om att läsa det du skriver.
  Jag undrar om du har lust att lägga upp en matsedel över några/ett par dagar med tips om att äta minimalt med kolhydrater? Typ fakir-dieten du skrev om.
  Jag har ätit LCHF sen ett par veckor innan jul, men har inte tappat vikt utan snarare tvärtom.
  Är så nära att ge upp!
  Tack för bra läsning.
  Kram BM ❤

 2. Hej,

  Har en fråga angående vattnet man har i kroppen. Vikten kan ju variera pga det om jag förstått rätt? Får aldrig något vettigt svar angående detta. Jag är 1.72 cm lång och väger 63 kilo, antar att det är ganska så normalt? Men exempel idag så har jag gått upp 1,5 kilo. Vad kan detta bero på, det kan väl omöjligt bero på att man ätit något onyttigt eller blivit ”tjockare”? Jag har även en väldigt ”hård” mage och lite utåt i vissa perioder, tror detta beror på oerhört mycket stress. Har du något tips på detta? Är så tacksam för svar. Förklara gärna lite om detta om du har någon kunskap som jag tror du har:)
  Kram

  • Lägger upp detta svar som ett inlägg istället då jag tror att det intresserar många..

 3. Hej Josefin!
  Måste rosa deg til skyarna!vilken herlig blogg du har å som den inspererar meg!
  Er et måste til morgonkaffet å lese å supert å ha den rett i telefonen!
  Kram fra en mamma som har sin dotter i Eskilstuna!

 4. Håller på att läsa deras andra bok ”Helheltmetoden” som är om kbt och lchf, intressant det jag läst iaf, blev också sugen på den nya boken. Om du läser kan du väl säga vad du tyckte.

 5. Älskar dina inlägg .. Började med LCHF i mars 2011 gick ner 4-5 kg … Började slarva på semestern i sommar o började nu igen i November men utan resultat .. Är sååå sugen på Fakir och hoppas att bli inspirerad av dig och din familj så skriv gärna hur ni äter o hur ni mår …..// lotta från Varberg

Kommentarer inaktiverade.