Pizza

Gjorde pizza i helgen och den smakade riktigt gott, använde mig av ett nytt recept på degen som var en riktig höjdare..

  • 4 ägg
  • 100 gram parmesan
  • 2 matskedar fiberhusk
  • 0.75 dl grädde

vispa ihop allt utom osten som blandas ner i slutet, låt svälla i 5 minuter. Bred sedan ut på plåt och förgrädda i 15 minuter på 150 grader. Toppa sedan pizzan med valfria tillbehör, jag hade rödlök, champinjoner, ost och mozzarella, mums!

Annonser

10 Comments

  1. Hej fina!
    Visst är den degen bara såååå god!!! Jag gjorde min variant med pepparinikorv, gul lök och massor av riven mozzarella och när den var klar toppade jag med beanaisesås 🙂 Såååååå mums!!! Hade ingen tomatsås utan endast det jag skrev.

    Är så glad att du börjat blogga! Tycker det är jättekul att följa dig 🙂

    kraMiZ elliNoR

  2. nja…fattar inte vitsen med att kalla detta pizza …är mer som en ”omelett” du kan göra pizza med olika typer av mjöl tex majsmjöl …men kalla inte det som du har fotat ovan för pizza..please..

    • Meh!!! Vad är det där för kommentar?!? Har du missat att det är en LCHF blogg? Och nej det blir inte omelett utan en tunn krispig pizzabotten!!! Stäng av datorn och skaffa dig ett liv om du inte har annat för dig än att gå in på bloggar och klaga!!!!!

      • Tror man har svårt att se det som pizza när man inte äter lchf. Tycker lchf-variationen med parmesanost är så grymt mycket godstrafik än någon annan Hemgjord deg jag smakat.

    • Jag håller med dig Ellinor …
      Majsmjöl e ju inget o ha o har man inte ätit pizza på väldigt länge är konsistensen inte den viktigaste delen utan SMAKEN …
      Mums och varför inte göra lite god keba bsås till = creme fraiche + majjo + vitlök = dressing mmmmmmmums

      • Kebab kan man göra själv ja..kommer ihåg att jag sett kebabkött i affären någon gång, undrar hur det är?

  3. hej

    Detta måste jag testa, men du skriver förgrädda, innebär det att du gräddar efter att
    du lagt på fyllningen i så fall hur länge / ugns temp.

    • Förgräddar så degen blir hård, tar sedan på tomatsås och fyllning, sen in i ugnen igen tills det att osten smält.

Kommentarer inaktiverade.