Truckerfood

LCHF är den perfekta truckermaten, eller det ska bli i alla fall. Min kära kollega och hennes man (trucker) ska börja äta LCHF på riktigt, dom har blivit riktigt inspirerade (av mig 🙂 ) och ska börja sitt nya liv när mannen kommer hem. Så nu tänker jag LCHF så att det knakar, försöker skriva lite nybörjartips i ett samlat dokument samtidigt som jag spånar på mat som är lätt att ta med sig.

 

Annonser

6 Comments

 1. Jag är också lastbilschaufför och vissa dagar har jag lite .. ”hjärn”brist! ;D Så då gör jag en sjuuuuukt god och fräsch röra på (kan göras dagen innan) :
  1 burk tonfisk i olja
  1-1.5 dl majonäs
  1,5 msk hackad gurka
  1 msk finhackad lök
  2 msk hackad paprika
  ca 1,5 tsk curry
  lite svartpeppar
  (brukar även ha i finriven parmesan men är inget måste men lite godare)

  Det är riktigt smidigt och dundergott! 😀
  Det är väl ett tips för alla som kanske inte alltid kan värma sin mat 🙂

 2. Min sambo är också lastbilschaufför och har valt att äta som jag nu. Problemet när man inte har egen bil är att det oftast inte finns mikro i de andra bilarna. Jobbar man 12h pass måste man få i sig något varmt iaf. Köpte en matlådevarmare till honom för billig penning (345+moms) och numera är det matlådor i metall som fyllas med rester & omeletter, så klarar han sig 🙂 Lite extra meck på kvällen med alla dessa matlådor men vi spar på hälsan och på plånboken 🙂

Kommentarer inaktiverade.