En gåva till er..

Eftersom NI är en stor del av mitt liv och betyder väldigt vill jag passa på att säga det idag, samtidigt som jag ska dela med mig av ett kanonerbjudande som jag och Gustaf Segerström tagit fram.

Då en bättre hälsa leder till ett friskare hjärta och ett friskt hjärta mår bäst när det är fyllt av kärlek så får ni nu 25% rabatt hos fettdieten.se om ni tecknar ett medlemskap innan den sista Februari. Allt ni behöver göra är att ange JosefinLCHF som kampanj när ni ska betala!

Annonser

3 Comments

  1. Jag kollade lite på fettdietsidan, men tänkte att de råd han ger känns lite avlägsna då vi inte har den typ av mat som han har i Spanien. Kanske det finns mer att se om man är medlem men får inte riktigt känslan när man inte får se casestory förrän man är medlem. Men om du rekomenderar det så tror kag på dig,för du verkar ju själv ta reda på så mycket innan du provar. Helen

    • Jag tycker det är bra och att det känns personligt. Sen tycker jag det är kul med lite annan mat, bryta dom gamla rutinerna.

  2. Kul!! Jag blir medlem. Vill ha så mycket tips o idéer som jag bara kan! Sen var det ett bra pris:)) en stor Alla hjärtans dag kram från mej<3

Kommentarer inaktiverade.