Fettisdagen

Jag tänker ta vara på ordet fet idag och ladda upp med extra fett för att motså alla frestelser som glider omkring just idag, både fettisdagen och pannkaksdagen (som jag gillar bättre). Fettisdagen betyder egentligen vit dag syftar på att man ska äta god mat, det tänker jag göra!

Hur gör ni idag? Slinker det ner någon semla?

Annonser

9 Comments

 1. Det är ngt av det bästa som finns men det blir i så fall ingen vanlig utan jag bakar LCHF-bullen o gör mandelmassan själv. Om jag hinner vill säga.

 2. Såklart det ska bli semla idag!!! Ska knåda ihop ett mumsigt lchf semle recept hi hi 🙂

 3. Har inmundigat en halv LCHF-semala á la Marianns recept. Väldigt mumsigt! Andra halvan får bli lunch 😉

 4. Här blir det ingen semla idag. Däremot ”fuskade ” jag igår och åt indisk mat, med lite naan bröd och liiite ris, och shit vilken sockershock jag fick. Mådde inte bra alls. Jag äter LCHF för att må bra och kanske inte direkt för att jag behöver gå ner i vikt, även om nått kilo eller två till vore trevligt..
  En fråga till dig, du är ju extremt duktig, men händer det att du gör avsteg? Och då menar jag ej bär eller nötter utan ris, vitt bröd, ngn godisbit?
  Jag läser många LCHF bloggar, och det verkar som om knappt någon gör avsteg, vilket kan kännas lite präktigt ibland, för hur goda är egentligen alla LCHF efterrätter jämfört med orginalen? Ställer denna fråga till dina läsare också, fuskar ni verkligen aldrig? Bara nyfiken!

  Kram

  • Hm, man kan ju inte riktigt fuska för kroppen märker ju allt man gör. Jag äter vad jag tycker är gott och jag äter så att min kropp mår bra.

 5. Nej nej, för min del blev det lchfpannkaka med grädde…mums

 6. Ingen semla här. Dom bjuder på jobbet men om jag nu skulle ätit en semla så skulle det inte bli vilken skit som helst utan då hade jag letat reda på en riktigt fin en ;).

Kommentarer inaktiverade.