Lev nu

Det är många som fastnar i det klassiska stress-ekorrehjulet där man känner att man inte har tid till någonting, man har mycket att göra på jobbet och mycket att göra hemma och tiden verkar aldrig riktigt räcka till.

Om man hade haft tiden hade man både gjort det ena och det andra. Man hade tränat mer, jobbat mer, njutit av livet mer, umgåtts mer med sina barn, åkt på spa, gått ut på middagar, gått på teater…Ja när man pratar med vissa låter det nästan som om dom skulle börja leva, om dom bara hade tid.

Livet handlar om att prioritera, alla människor har bara 24 timmar att disponera varje dag och då gäller det att göra det mesta utav det. Jag väljer att börja jobba tidigt så att jag får ut mer av dagen så att jag hinner träna, plugga, slappa, laga mat och umgås. Andra börjar jobba senare, sover längre, segar sig hem från jobbet då man ska handla och tänka ut vad det ska bli till middag, skippar träningen för att dom inte har någon energi och sedan slocknar klockan 8 på soffan för att dom har varit så stressade hela dagen.

Man måste göra ett aktivt val om hur man vill leva sitt liv och sedan bara göra det. Det tar tid att komma in i nya rutiner men när man väl är där så flyter det på..Så ta tag i ditt liv och gör vad du vill göra, inte vad du tror att du måste göra!

Annonser

1 Comment

  1. Du har så rätt! Det är kvinnodagen idag men du visar att du tror på människan så hurra för din pepp. Helen

Kommentarer inaktiverade.