Smoothie

image

Riktigt vårväder kräver vårfrukost, startade denna morgon med en smoothie gjord på grädde, vatten, vaniljprotein och några jordgubbar. Lätt att sörpla i sig, mättande och riktigt gott:)

Annonser

6 Comments

  1. Hej!

    Vad är det för Vaniljprotein du äter? vilket märke? Jag äter själv lchf, men inte hittat något bra proteinpulver. skulle gärna vilja ha något som man kan ta med sig innan träning då jag har långa skoldagar och går direkt och tränar efter skolan.

  2. Jag är också nyfiken på pulvret!

  3. Har också en fråga kring pulvret. Vad exakt är det för pulver? Kan man köra med något annat istället?

  4. undrar också vad det är för proteinpulver, och funkar det till frukost även om man inte tränar mycket? jag är ganska lat på morgonen och orkar sällan göra någon dunder frukost.

    Sedan undrar jag hur farligt det är att fuska med lite mjölk? Då det är det enda jag fuskar med på LCHF, för att jag älskar latte och måste ha mjölk i te, jag försöker ha så lite mjölk som möjligt så klart, men det blir ändå typ 1 dl. Jag har försökt ersätta med grädde men blir illamående och därav fuskandet.

    Slutligen så undrar jag om du känner till LCHF kostrådgivare i Stockholm, gärna söder om Stockholm, då jag i dags läget går hos en dietist, men hon har inte kunskap inom LCHF så det är jag som får förklara om jag sköter/missköter mig, vilket känns lite svårt eftersom jag inte alltid är helt hundra på hur onyttigt det är med t.ex. 6 frysta hallon som godis till film på helgerna, eller 1 näve nötter, osv.

Kommentarer inaktiverade.