Ica Ekängen

Även om jag personligen inte använder mig av Lowcarbs produkter i vardagen har det räddat mig några gånger i historian och glassen är nog det som jag gillar bäst. En ren produkt utan massa konstigheter som smakar gott.

Igår var vi och handlade på Ica Ekängen i Eskilstuna och dom kan stoltsera med nästan hela produktsortimentet. Snacka om att ligga före i tänket.

image

image

Dom hade även denna fina tidning på hyllan….

image

Annonser

6 Comments

  1. Min kollega på jobbet hade köpt just en sådan chokladkaka, jag är av naturen misstänksam, och när jag vänder på den för att läsa på kolhydratinnehållet blev jag inte ens förvånad. 53% kolhydrat!!!!!! Snacka om att rida på vågen och lura alla de människor som inte ännu förstått vikten av att alltid kolla vad produkterna innehåller. Väldigt tråkigt tycker jag.

    • Håller helt med, blir upprörd då alla människor inte orkar bry sig och då blir man överröst av dålig mat..

  2. Ica Maxi i Borås ligger förmodligen steget efter isf. Varenda gång jag är där har jag förhoppningar om att de har tagit in t.ex. mandelmjöl (de har bara någon skum variant som jag undviker). Jag känner att en sådan stor affär borde ha större utbud men det är väldigt skralt. Däremot har jag upptäckt att en annan Ica-butik i stan har ett helt annat utbud. Cocosmjöl, mandelmjöl och många ekologiska varianter av jordnötssmör, hasselnötssmör osv. Underbart att handla då. 🙂

    • Håller med om Ica Maxi i Borås, men vilken annan Ica har ett sånt utbud?, har kollat runt men troligtvis missat detta.

Kommentarer inaktiverade.