Victoria Beckham hakar på LCHF-trenden!

image

Även om jag absolut inte stöttar Victoria i att ”banta” sina barn så är det väldigt klokt av henne att utesluta vällingen. Välling är ett väldigt omdebatterat ämne och det är lika dåligt som det är populärt!

Annonser

2 Comments

  1. vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har….allt är så samspelt på bloggen…designen, inläggen mm….jag är riktigt imponerad….jag upptäckte din blogg av en vän på facebook, hoppas du gillar min blogg på facbook också, då syns du där så fler av mina vänner får syn på dig,dom är väldigt bloggintresserade.
    https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095

  2. Visste inte helt vad välling var gjort av men efter att ha kollat upp det läste jag detta:
    På senare år har glutenhalten i välling debatteras. Enligt en doktorsavhandling av barnläkaren Annelie Carlsson vid Universitetssjukhuset i Lund har antalet barn med glutenintolerans fyrfaldigats sedan glutenhalten i vällingprodukter ökade under 1980-talet [1].

    Ett vanligt paket välling (Semper) innehåller: Skummjölkspulver, avsaltat vasslepulver, veg. olja (palm, raps, solros), siktat havremjöl, majsmjöl, maltodextrin, havremjöl, vetestärkelse, mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), emulgeringsmedel (veg. mono- och diglycerider), vitaminer (A, D, E, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, B12, pantotensyra).

    Vitaminerna är ju bra men det andra säger ju en del..

Kommentarer inaktiverade.