Lyxigt mellanmål

image

image

Jag börjar gilla hösten mer och mer när den säger hej i form av smörstekta kantareller, brieost, fina soldagar och tända ljus på kvällen. Hoppas bara att jag får detta mellanmål varje dag.

Annonser

11 Comments

 1. Sjuuukt gott det ser ut!
  Är en riktig sucker för trattkantareller, har aldrig testat det med brie, men gjorde en grym torsk i ugn i veckan med smör,trattisar och citron. Funkade förvånansvärt bra! Rekommenderas! Tack för fin blogg 🙂

 2. Mums! För svamp och väldigt gott även med brie ost! 🙂
  Ha en riktigt härlig fredagskväll!

 3. Hej.
  Jag har ”gått på” lchf nu ett tag, håller mig helt inom alla regler jag hittat överallt, läst alla böcker men efter många veckor nu har vågen inte rört sig alls. Och midjemåttet har ökat en 4 cm.
  Tänkte först att jag väntar ut det, precis som jag säger till alla men INGET händer.
  Har aldrig varit glad för kolhydrater förut så är inga problem för mig o skippa det.
  Älskar kött och grönsaker. Min last har alltid varit socker men det har jag skippat nu.
  Lägger till en massa fett och blir mätt men varför går jag ej ner?

  Är ca 167 cm, väger 97 kg och är 22 år.

  Någon som kan hjälpa mig?

  • Är det så att du äter för mycket kaloririka livsmedel som till exempel nötter och/eller väldigt mycket kaloririka mjölkprodukter så som grädde och ost? Jag har varit där du är och om du känner att du vill ha lite tips och råd så får du gärna kontakta mig på pernilla.svensson@live.com!

 4. Linda tränar du något då? Det gäller att inte bara äta LCHF utan man måste träna också, promenera minst 30 minuter varje dag!

 5. Förresten Josefin, vad har hänt med bloggen? Jag saknar att läsa den 😉

 6. Hej ! Jag instämmer med Pernilla vad har hänt med bloggen ? Jag saknar också att läsa den. Tack för tipset med vinet ( mionetto jag älskar det vinet ). Hoppas du är tillbaka snart

Kommentarer inaktiverade.