Sköna Söndag

Slapp Söndag här hemma, gick inte upp ur sängen förens vid tio, åkte och handlade mat inför veckan så att man slipper tänka på det när man redan har annat att göra. Var så grymt sugen på macka, bröd, så jag tänkte att jag skulle köpa LCHF-bröd från Carbzone men nej det gick inte då det innehöll vetemjöl. LCHF för mig är inte alltid noll kolhydrater men det är alltid glutenfritt! Det fick bli skinkrullar fyllda med brieost istället.

20121014-140054.jpg

Annonser

6 Comments

 1. Bak selv! Jeg har oppskrift på et fantastisk LCHF-brød, som ER glutenfritt, og kjempelett å smelle sammen. Har cøliaki, og derfor helt avhengig av at maten jeg spiser er glutenfri.

  Basisoppskrift er:
  8 egg
  2-3dl kesam eller creme fraiche
  3 ts bakepulver
  2ss fiberhusk
  8ss olivenolje
  Mandelmel/malte mandler etter behov (bruker ca 2ss)

  Så kan du putte inn det du liker. Jeg bruker gojibær, oregano, litt parmesan, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø, sesamfrø, litt kokosmel, fiberfin (kan aldri bli for mye fiber), og pinjekjerner hvis jeg har. Frøene kan du male opp, eller bruke hele. Jeg foretrekker de hele, men da blir brødet litt smuldrete, så kan være lurt å male opp noe i alle fall. la det svelle i 10 min etter du har hatt oppi fiberhusken.
  Stekes på 175 grader i ca en time.

  Jeg bruker å kjøle brødet på rist, og skjærer alt opp i skiver, og fryser det. Så tar jeg opp noen skiver hvis jeg vil ha. Tar litt lenger tid å tine enn vanlig brød, men det føler jeg er overkommelig. 😉 oppbevares i kjøleskap om du ikke fryser det!

 2. Men hej vilken fluffboll! Så fin katt ❤

 3. Katten skulle nog behöva köra lchf den med :))

Kommentarer inaktiverade.