Spinning

Man kan ju säga att det har varit lite sådär med träningen dom senaste veckorna, småsjukhet som gått över till lathet möjligtvis? Idag är det i alla fall dags för spinning vilket ska bli skönt, nästa vecka SKA jag ner och träna igen. Mår så mycket bättre när jag tränar, varför slutar man då?

20121017-161514.jpg

Annonser

5 Comments

 1. Spinning är grymt! Körde ett pass igår. Idag ska jag prova på box. Ska bli spännande! Man mår toppen av träning! Många undrar hur jag orkar träna flera ggr i veckan men jag får så otroligt mycket energi av att träna:D

 2. Jag vet, varför slutar man? Så sjukt onödigt!

 3. Hej. Vilken fin blogg du har, jag hittade hit via bloggen Rosa choklad, som jag brukar läsa lite då och då. Läste att du bor i Strängnäs, min pappa bor också där, i Sundby Park. Såg att ni skulle ha besök av Anna Skipper också:). Kul!
  Ha en fortsatt bra onsdagskväll!

 4. Det finns nog inte en enkel anledning till att de flesta slutar men jag tror att många tränar för jobbiga eller för tråkiga saker.

  Jobbiga alltså att man tar ut sig för hårt typ folk som ska börja springa är nog typexemplet. Inte många som håller på efter ett år.

  Det andra är att man försöker göra något regelbundet som man egentligen inte tycker om. Kommer alltid att leda till att man inte gör det på sikt även om man mår bra efteråt. För ärligt talat hur kul är det att sitta i en stor sal och cykla som en galning utan att komma någonstans?

 5. Kikade in på denna bloggen för första gången idag, men verkar riktigt nice! Tkt det var roligt att vi hade gemensamt att vara spinninginstruktör och jag har precis börjat med LCHF. Då vet jag att jag också kan lyckas 🙂

Kommentarer inaktiverade.