Det blir 20 kr extra

Som ett svar till många frågor, jag har nog aldrig varit med om att jag har behövt betala extra när jag byter ut mina pommes mot sallad eller sås mot smör och tydligen har jag varit väldigt lyckligt lottad när det gäller detta. Extrakostnader för byte av innehåll på tallriken tycker jag är rent ut sagt riktigt dumt. Låt oss bilda en pakt och våga vägra extrakostnader för bra mat!

Nej tack!

Annonser

6 Comments

  1. Fick betala tre kronor extra idag för att jag tog grädde ist för mjölk (som ingår) på expresso house. Ingen jättesumma men hallå varför kunde jag inte bara fått den skvätten grädde!

  2. Skulle jag behöva betala extra för att byta ut riset, pastan eller potatisen mot grönsaker skulle jag bara resa på mej och gå ut ur den krogen.

  3. Ja, blir riktigt arg när man får ett otrevligt bemötande för att man vill välja bort något och bör man frågar snällt om man får byta ut det till något annat. Åt på hallo här om dagen och frågade om jag kunde få fetaost och sås då jag både slopade pasta och majs. Det slutade med att jag fick en tallrik med kyckling, sallad, gurka, rödlök då jag inte änns gillar rödlök utan de plockade han bara på. Ingen lunch man vill betala 80 spänn för precis. :/

  4. Jag brukar kolla vilka sidorätter som finns på menyn och därefter byta ut mot någon av dessa. Oftast finns också potatis där och eftersom den brukar ha samma pris som de andra sidorätterna så finns det ingen ursäkt att vägra. Om de skulle se tveksamma ut så drar jag till med att jag är allergisk mot potatis, ingen skulle tvinga nötter i en nötallergiker eller hur?!

  5. Jag har fått betala extra på matställen här i Sthlm, har då frågat om lite stekta grönsaker verkligen är dyrare än klyftpotatis, och fått svaret att det är mer komplicerat att tillreda för dem i köket! Sämsta ursäkt jag har hört!

  6. Jag har varit med om det en gång på Ingelsta kalkon. Dom ville ha betalt extra för att man inte åt potatis/ris till måltiden. Otroligt dumt.

Kommentarer inaktiverade.