MF-gruppen

 

MF-gruppen är det stället som jag utbildade mig på och kan absolut rekommendera dom. Under helgen på Allt för hälsan mässan kommer dom att stå i monter och hålla föreläsningar. Har ni möjlighet så gå och lyssna på dom alla men särskilt Louise Edlund, kanonduktig!

Besök mf Hälsoutbildningar i monter A22:28 på mässan ”Allt för Hälsan” i Stockholm mellan 8 – 11 november!

Tävla, mät din fettprocent och ta del av alla nyheter vi presenterar under året som kommer. Kom gärna och diskutera med oss. Flera i mf Lärarteam finns på plats för att besvara dina funderingar och för att slå hål på myterna kring lågkolhydratkost, LCHF och träning.

Vi kommer dessutom att hålla 3 spännande föreläsningar under mässan:

Fredagen 9 november 18.00 – 18.45

Titel: Hälsokommunikation – vägen till framgång
Talare: Louise Edlund – ICC Coach och NLP Practitioner

Du kan vara hur skicklig hälsoutövare som helst, men kan du inte kommunicera bra blir du ändå inte framgångsrik. Vill du nå bättre fram med ditt budskap ? Börja då med dig själv. På detta seminarium får du spännande insikter om beteendestilar och hur det s k färgspråket fungerar. Lätt att förstå, roligt och utvecklande.

 

Lördagen 10 november 16.00 – 16.45

Titel: Utmana dig själv med Personlig Träning
Talare: Max Lauritzson – Personlig Tränare och Löpfantast

Springer du din vanliga sträcka i samma tempo? Kör samma gruppträning och samma övningar på gymmet? Vecka ut och vecka in? Ingen glädje och inga resultat? Då är det dags att släppa på prestigen, våga utmana dig själv och tänja på gränserna. Detta är ett seminarie som visar två sidor av Personlig träning. Värdet av att anlita och värdet av att vara Personlig tränare.
Söndagen 11 november 15.00-15.45

Titel: LCHF och Träning – funkar det?
Talare: Jonas Bergqvist – Sjukgymnast, Personlig Tränare och författare till boken ”LCHF & Träning”

Pasta bygger en stark idrottskropp, eller? Faktum är att den så kallade ”sanningen” om att kolhydrater är det bästa bränslet när man tränar håller på att bli en myt. Genom detta seminarie guidar Jonas till en ny nivå av förståelse och upplevelse när det gäller matens påverkan på träningen. När funkar det att träna på LCHF? Och när funkar det inte?

Annonser